KÉRÉSINFORMÁCIÓ »

SZÉRIA 65 Csőhajlító Gépek

Authentic Macri The original Csőhajlító Gép Széria 65

A Széria 65 1-től 6 tengelyes csőhajlító gépeket foglal magába, amivel 65 mm csőátmérőig lehet hajlítani: egy fontos dimenzió, amely azonban nem akadályozza meg egy külnösen sokoldalú csőhajlító tervezését.

Éppen ezért a Széria 65 meg tud felelni különböző gyártási igényeknek: utcai bútorok, állattenyésztési eszközök, autóipari összetevők, lakberendezés, fitness gépek stb.EURO - SZÉRIA 65   »

SZÉRIA 65 EURO Csőhajlító Gépek

Az EURO Széria 65 egy 1 tengelyes (Y) csőhajlító gép inox, vas, réz vagy egyéb speciális ötvözetű csövek hajlításához 65 mm átmérőig.

RÉSZLETEK

PROFAST - SZÉRIA 65   »

SZÉRIA 65 PROFAST Csőhajlító Gépek

A PROFAST Széria 65 egy teljesen automata 3 tengelyes gép: hajlítás (Y tengely), előtolás (X tengely), és forgatás (Z tengely).


RÉSZLETEK

PROVAR 5 Tengelyes - SZÉRIA 65   »

SZÉRIA 65 PROVAR 5 Tengelyes Csőhajlító Gépek

A PROVAR 5 Széria 65 egy teljesen automata 5 tengelyes gép: hajlítás (Y tengely), előtolás (X tengely), forgatás (Z tengely), és a pozícionáló és a tüske oldalsó mozgatása (B1 és B2 tengely).


RÉSZLETEK

PROVAR 6 Tengelyes - SZÉRIA 65   »

SZÉRIA 65 PROVAR 6 Tengelyes Csőhajlító Gépek

A PROVAR 6 Széria 65 egy teljesen automata 6 tengelyes gép: hajlítás, előtolás, forgatás, a pozícionáló és a tüske oldalsó mozgatása, és a fej fel-le mozgatása.

RÉSZLETEK