Macri Italia srl
testata_azienda.webp
Mask Green
home /  cég

Macri Italia

Csőhajlítók gép gyártásában kiválóság

fascia azienda
A Macri Italia 1997-ben éve született, és elektromos csőhajlító gépek gyártásában nagy tapasztalattal rendelkezik. A fejlett technológiának és az erős specializációnak köszönhetően a Macri Italia az egész világon működik, és a teljes egészében Olaszországban gyártott termékeinek közel 70%-át exportálja.

Egy kis kiválóság a csőhajlítás terén, amely úgy döntött, hogy a piacnak erre a szegmensére összpontosít, és elsősorban megrendelésre dolgozik, hogy minden ügyfél gyártási igényét kielégítse.

A Macri Italia csőhajlítóinak a sajátossága a technológia, amit egy exkluzív szoftver foglal magába, ami lehetővé teszi a gép működtetését és irányítását egy innovatív, felhasználóbarát felület segítségével.

Tevékénységének a környezetre gyakorolt hatását mindig figyelemmel kísérve, a Macri Italia szabadalmaztatott egy kifinomult energiatakarékossági rendszert, ami lehetővé teszi a fogyasztások optimalizálását és a csőhajlító gép által termelt energia visszanyerését.
Műszaki személyzet
Ahhoz, hogy a Macri Italia testre szabott megoldásokat tudjon kínálni az ügyfeleinek, házon belül kifejlesztett egy know-how-t, a csőhajlító gépek tervezésére.

Nagyon hasznos szolgáltatás a gyártónak az, hogy számíthat egy technológiailag fejlett és a tevékenységének speciálisan megfelelő csőhajlító gépre.

Ezért történik a tervezés fázisa az ügyfél technikai személyzetével szinergiában, annak érdekében hogy egyesítse minden egyes gyártó speciális kérését a Macri Italia tervezőinek évtizedes tapasztalatával.
fascia azienda
Green Yellow