KÉRÉSINFORMÁCIÓ »

Csőhajlító Gépek

A Macri Italia termelése 4 sorozat csőhajlító gépből áll, amelyek megfelelnek a különböző méretű csöveknek, és a különböző hajlítási képességek.

Az egyik legfontosabb tényező a gép kiválasztásánál, a hajlítandó cső átmérője, ami – a Macri besorolásisi rendszere szerint – lehet:
- 90 mm-ig » Széria 90
- 65 mm-ig » Széria 65
- 45 mm-ig » Széria 45
- 35 mm-ig » Széria 35

Minden szériából a Macri Italia képes csőhajlítót gyártani 1-től 10-tengelyesig, az automatizálás szintjétől, és a kívánt végterméktől függően. A leggyakoribb csőhajlítók az EURO (1 tengelyes), PROFAST (3 tengelyes), PROVAR 5 (5 tengelyes) és a PROVAR 6 (6 tengelyes).

Hála a nagy tapasztalattal rendelkező technikusoknak, a Macri Italia speciális csőhajlító gépeket is képes készíteni, amik a megrendelő igénye szerint kerülnek kialakításra.

Csőhajlító Gép Széria 90

SZERIA 90 Csőhajlító Gépek

A Széria 90 csőhajlító gépcsalád, ami lehetővé teszi a nagy méretű csövek hajlítását (90 mm átmérőig, 7 mm falvastagságig), általában nehéz lakatos ipari munkákhoz használatos.

Csőhajlító Gép Széria 65

SZERIA 65 Csőhajlító Gépek

A Széria 65 1-től 6 tengelyes csőhajlító gépeket foglal magába, amivel 65 mm csőátmérőig lehet hajlítani: egy fontos dimenzió, ami nem akadályozza meg egy különösen sokoldalú csőhajlító tervezését.

Csőhajlító Gép Széria 45

SZERIA 45 Csőhajlító Gépek

A Széria 45 1-től 6 tengelyes csőhajlító gépeket foglal magába, amivel 45 mm csőátmérőig lehet hajlítani..
Teljesen acélből készült, új mérnöki technikákkal tervezett gépekről van szó, amik összetett és szabad formák készítését teszik lehetővé.
Csőhajlító Gép Széria 35

SZERIA 35 Csőhajlító Gépek

A Széria 35 1-től 6 tengelyes csőhajlító gépeket foglal magába, amivel 35 mm csőátmérőig lehet hajlítani.

Ezek a gépek különlegesen gyorsak a szénkefe nélküli motoroknak és a magas megbízhatóságú meghajtóknak köszönhetően, alkalmasak összetett formák készítésére, ezért nagyon gyakori a vízvezeték iparban történő alkalmazásuk.Speciális Csőhajlító gép

SPECIÁLIS Csőhajlító gépek

A Macri Italia képes minden szériából speciális csőhajlító gépeket is tervezni és gyártani, a megrendelő termelési specifikációi alapján módosítva az alap felépítményt.Vezérlőszekrény
Vezérlőszekrény

Minden Macri Italia csőhajlítót elektromos és informatikai rendszerrel lehet működtetni, amit minden egyes gép oldalánál elhelyezett vezérlőszekrény segítségével lehet irányítani.


Szoftver csőhajlító gépekhez
Szoftver
A Macri Italia sajátossága egy egyedülálló szoftver, ami lehetővé teszi a csőhajlító gép kezelését rendkívül egyszerű és intuitív módon.Letöltés

Töltse le PDF fájlban az Ön által érdekelt Macri Italia csőhajlító géphez tartozó műszaki adatlapot.


Szerszám tartozékok

A csőhajlító gépeket különféle szerszámokkal lehet ellátni a megrendelő egyedi kívánságai alapján.